amp templates
Mobirise

ÉLŐ INTERAKTÍV INTERJÚK

Mobirise

Kedves Nézőim!

A film elkészülte után hamar rájöttünk, hogy ugyan a film önmagában egy teljes értékű ismeretterjesztő alkotás, ám mégis a film utáni beszélgetések adják meg azt az érzést, amit maga a film önállóan nem biztos, hogy megad. Nehéz megfogalmazni.

A film megnézése, éppúgy, mint maga a demencia témaköre is, folyamatosan újabb és újabb kérdéseket szül a nézőkben. Nem azért, mert érthetetlen a film, hanem épp ellenkezőleg. Eddig nem is tudták, hogy mit nem tudnak, vagy nem voltak képesek megfogalmazni magát a kérdést. 

A vírushelyzet miatti teljes lezárások előtt sok helyen voltunk az országban, ahol dr. Datki Zsolt, szegedi kutatóval és dr. Menyhárt Miklós főorvos úrral együtt tudtunk beszélgetni, kérdezni, válaszolni és igen, sokszor együtt nevetni is. Ez is fontos része volt, ráadásul - ezt biztosan tudjuk - sok ember ment úgy haza ezekről a vetítésekről, hogy új erőre kapott, megértette a miérteket és máshogy, jobban áll azóta is saját betegéhez, ápoltjához, szerettéhez.

A technika adta lehetőséggel élve Facebookon és későbbiekben YouTube-on is élő interjú keretében válaszolunk az Önök kérdéseire. Feltehetik írásban (kommentben) a műsor előtt is már, de élő adás közben is. 

Várok mindenkit a képernyők, monitorok, tabletek és telefonok elé, és kérdezzenek bátran, "beszélgessünk" mindarról, ami Önöket érdekli. 2021-ben pedig remélhetőleg személyesen is tudunk találkozni sok helyen az országban és azon kívül is.

Kollár István, a film készítője

Elsősorban facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/alzheimerfilm/live

Későbbiekben Kollár István YouTube csatornáján:
https://www.youtube.com/c/IstvanKollar1979/

A Facebook oldalon, a YouTube oldalon kommentben (hozzászólásban) az élő adás hirdető esemény/videó alatt. Ezen kívül a www.alzheimerfilm.com oldalon a kapcsolati űrlap segítségével is.

Természetesen igen. Az összes élő adás felkerül a Facebook oldalra, a YouTube-ra, és ide, a honlapra is.

Mobirise

SZPONZOROKAT/MÉDIAPARTNEREKET KERESÜNK!

Ahhoz, hogy folytatni tudjuk élő interjúsorozatunkat, támogatókat keresünk. Nélkülük nem fogunk tudni elutazni az ország több pontjára, hogy mindenféle szegmensből szakembereket keressünk interjú céljából (kutatók, gyógyszerészek, ápolók, szakorvosok, hozzátartozók stb.), akiktől nézőink kérdezhetnek élőben.

Kapcsolatfelvétel: vetites@alzheimerfilm.com