portfolio site templates
Mobirise

Küldjön fotót szerettéről,
hogy mások is lássák,
nincsenek egyedül!


Leendő nézőink segítségét kérjük!

Azért kérjük a Facebook közösségünket, a weboldalra látogatókat, az összes ismerőst és ismeretlen, hogy küldjön egy fotót arról a barátról, rokonról, szerettéről, aki demens betegségben szenved, vagy szenvedett, hogy a film nézői is láthassák, valóban nincsenek egyedül. 

Azt szeretnénk, ha a film fényképekkel kezdődne, először egy, majd kettő, végül tíz, száz, ezer, tízezer...


Fotóját e-mailben fogadjuk az alábbi címen:
foto@alzheimerfilm.com

FONTOS! A fotó küldője elismeri, hogy a fotón szereplő tud a fotó küldéséről, vagy ha már olyan stádiumú a betegsége, akkor mint felelős gondozója küldi, és minden lehetéges későbbi jogi felelősséget vállalja.*

A beteg, vagy néhai beteg régebbi, életerős, egészséges fotóját küldje el nekünk, mert a fotókon nem a betegséget szeretnénk megmutatni.

Az e-mailben nem kérünk semmilyen adatot, sem nevet, dátumot, lakhelyet, sőt, arra vonatkozó információt sem kell megadnia, hogy az illető mióta beteg, vagy netán mikor halálozott el. 


* Ez azért fontos számunkra, mert - bár nem hinnénk, hogy lenne ilyen, de - ha valaki egy nem beteg ismerőséről küld képet, aki később joggal felháborodik ezen, a jogi következményeit az e-mail küldője vállalja.


EZREK, TÍZEZREK FOTÓIT VÁRJUK!
Küldési határidő: 2019. október 30.